هوشمندانه بیاندیش ...
در هر کسب و کاری برای موفق بودن، نیاز به ایجاد تمایز نسب به رقبای تجاری از اصول مهم است و هر چه کسب و کار پیچیدهتر باشد نیاز به «هوشمندی تجاری» بیشتر احساس میشود. هوشمندی تجاری بدون نرمافزار و راهکار هوشمند امکانپذیر نیست. نمادیس با ایجاد پلتفورم نرمافزاری ویژه کسب و کارها امکان پیادهسازی هوشمندی در کسب و کار را فراهم میسازد. این پلتفورم در نهایت تبدیل به راهکارهای ویژه برای سازمانها و شرکتها، فروشگاهها ، آموزشگاهها، مشاغل کوچک (Small Business) و کسب و کارهای شبکههای اجتماعی میشود.
راهکار چیست؟ و تفاوت آن با نرمافزار چیست؟
در بسیاری از حالتها شرکتهای نرمافزاری نسبت به تولید یک یا چند نرمافزار ویژه مشاغل اقدام میکنند و آن را در اختیار مشاغل متقاضی قرار میدهند، مشکل اصلی در اینست که موفقیت تجاری صرفاً با بهرهبرداری از نرمافزار میسر نیست. راهکار یا Solution در حقیقت یک پکیج از چند شاخصه مختلف است که یکی از آنها نرمافزار است، یک نرمافزار که کلیه فرآیندها و فعالیت کسب و کار را پوشش میدهد، به همراه روشهای پیشرفته و به روز مدیریتی و اجرایی مانند استاندارهای ISO27001 و یا ITIL, COBIT و حتی روشهای بازاریابی یکپارچه، برندسازی . در حقیقت در راهکارها، نمادیس به عنوان تیم فناوری کسب و کار تا رسیدن به هدف تجاری در کنار کسب و کار خواهد بود. همچنین در راهکار سختافزار و سامانههای ارتباطات، آموزش نیروی انسانی و پشتیبانی فنی از موارد گفته شده بصورت یکپارچه انجام خواهد شد.
برخی از شرکتها در نام محصول از عنوان راهکار استفاده میکنند که بهدیهی است با مفهوم فوق، متفاوت است. برای آشنایی بیشتر با راهکار بر روی این پیوند کلیک کنید.
هوشمندی چیست؟
«هوشمندی» یعنی تواناییِ پذیرش و تطبیق با «تغییرات». کسب و کار یک ساختار ثابت نیست که در ابتدا پایههایی برای آن تعیین کنید و سپس سالها از آن بهرهبرداری کنید. کسب و کار همانند یک موجود زنده بسته به شرایط محیطی و داخلی میبایست تغییر کند. هر موجود تغییر ناپذیری روزی از بین خواهد رفت و در این مورد استثنایی وجود ندارد. در محیط کسب و کار موجهایی به وجود میآیند که نقاط چرخش راهبردی کسب و کار خواهند بود، اگر کسب و کاری با هوشمندی بر این موجها سوار شد و حتی خود سازنده موجهای بعدی شد، جزئی از آینده خواهد بود وگرنه با ضرر از بازار اخراج میشود.
شاید بدیهی باشد که کسب و کار باید با شرایط تغییر کند ولی یک مدیر کارآزموده میداند، موانع عمدهای در برابر آن وجود دارد که تطبیق با شرایط جدید را سخت و حتی ناممکن میکند. «هوشمندی تجاری» در یک کسب و کار امکان تطبیق با شرایط جدید را امکانپذیر میسازد. مهمترین تغییر در چند سال اخیر رویکرد تجارت آنلاین است، هر کسب و کاری میبایست توانایی ارائه خدمات و کالاها در فضای آنلاین را داشته باشد و گرنه با ورود رقبای جدید کمکم از دایره کسب و کار خارج خواهد شد. همچنین موضوعات دیگری مانند همهگیری ویروسی، اعتصابات، تحریمها و سایر شرایطی که حتی در گذشته امکان وجودشان موضوعیت نداشت، میتواند در عرض چند هفته یک کسب و کار ریشهدار را نابود کند.
راهکارهای نرمافزاری نمادیس، امکان پیادهسازی هوش تجاری را در کسب و کار فراهم میکند:
-
۱. از طریق یکپارچگی کلیه زیرسامانهها (Sub Systems) و ارائه اطلاعات و گزارشهای جامع در هر زمان به مدیران جهت پیشپینی منابع مالی، زنجیره تأمین، موجودی کالا، ارتباط با مشتریان، برنامهریزی سازمانی و ... کمک خواهد کرد.
-
۲. توسط کلاود اختصاصی امکان فعالیت کلیه مدیران و کارکنان در هر لحظه و مکانی فراهم خواهد کرد (دورکاری).
-
۳. مشتریان حضوری و آنلاین تحت یک سامانه واحد سرویسدهی خواهند شد و گلوگاه سیستمی وجود نخواهد داشت.
شیوه تولید نرمافزار توسط «نمادیس»
تمامی کسب و کارها استفاده از نرمافزار به عنوان مهمترین ابزار فعالیت را قبول دارند، نکته مهم اینست که چه نرمافزاری برای کسب و کار مناسب است، پاسخ این پرسش به شیوه تولید نرمافزار مربوط میشود، در حال حاضر ۲ روش عمده تولید و توسعه نرمافزار برای کسب و کارها وجود دارد:
۱. شیوه پیشتولید نرمافزار
در این روش، نرمافزار بر اساس ویژگیهای مشترک کسب و کارها تولید میشود و سپس بصورت انبوه (در دهها هزار نسخه) در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
با توجه به اینکه گستره مشتریان از مشاغل مختلف است و قطعاً با هم همخوانی ندارند (مانند طلا فروش، پوشاک، آموزشگاه، شرکت بازرگانی و ...) ویژگیهایی خاصتری اضافه میشود که برای مشاغل مختلف فعال و غیر فعال میشود.
این روش به دلیل هزینه پایین راهاندازی شیوه مرسوم در بین کسب و کارهاست، مزیت این روش هزینه پایینتر و زمان کم برای راهاندازی است و از معایب آن عدم همخوانی با واقعیتهای کسب و کار و عدم پوشش همه فعالیتها و در نتیجه
ایجاد گلوگاههای کاری است که به مرور هزینههای مالی و زمانی این گلوگاهها از فایده بهرهبرداری از نرمافزار بیشتر خواهد شد.
۲. شیوه تولید اختصاصی نرمافزار
در این روش، نرمافزار بر اساس ویژگیهای اختصاصی کسب و کار تولید میشود، به این صورت که مشتری طی جلساتی با تولیدکننده نیازها و فرآیندها را مطرح میکند، تولید کننده با است